кантавтор

Таг
5Вести

ЌЕРКА МИ НЕМА НИ ДВЕ ГОДИНИ И ВЕЌЕ Ѝ СЕ ДОПАЃА СКОПЈЕ, РЕЧЕ ПЕТАР ГРАШО, КОЈ ВО МАКЕДОНИЈА ДОЈДЕ СО ЦЕЛОТО СЕМЕЈСТВО

„ВРЗЕТЕ МИ ГИ РАЦЕТЕ“ Е ПЕСНА БЕЗ КОМПЈУТЕРСКИ ЕФЕКТИ, ЗА ОНИЕ КОИ НЕ ЗНААТ ДА ГО ЦЕНАТ ОНА ШТО ГО ИМААТ, ВЕЛИ ДАРИО

„ОВАА ПЕСНА МЕ ЧИНЕШЕ ДЕСЕТ ГОДИНИ ЖИВОТ“, СЕ РАСПЛАКА ВЛАДО ЈАНЕВСКИ НА КОНЦЕРТОТ ВО СКОПЈЕ

ИТАЛИЈАНСКИОТ КАНТАВТОР ВИНИЧО КАПОСЕЛА ЈА ЗАОКРУЖУВА БАЛКАНСКАТА ТУРНЕЈА СО НАСТАП ВО СКОПЈЕ