караоке

Таг
3Вести

ПОЧИНА КРЕАТОРОТ НА ПРВАТА МАШИНА ЗА КАРАОКЕ, ЈА ДОБИЛ ИДЕЈАТА ОТКАКО МУ РЕКЛЕ ДЕКА ПЕЕ ЛОШО

ТОКИО ИМ ПОРАЧА НА МЛАДИТЕ ДА СЕ ВОЗДРЖАТ ОД ОМИЛЕНАТА ЗАБАВА – КАРАОКЕ

ВОЗИ СЕ СО ТАКСИ И ПЛАТИ СО ПЕСНА – ПРОЕКТ НА ФИНСКИ МУЗИЧКИ ФЕСТИВАЛ