карневал

Таг
9Вести

ВО ВЕНЕЦИЈА СНИМИВ СПОТ ЗА СИТЕ ОСАМЕНИ, ВЕЛИ ПОП-ПЕЈАЧОТ ЛОЗАНО

КАРНЕВАЛОТ ВО РИО СЕ ВРАТИ ВО ПОЛН СЈАЈ ПО ДВЕ ПАНДЕМИСКИ ГОДИНИ

КАРНЕВАЛОТ ВО РИО ОДЛОЖЕН НА НЕОДРЕДЕНО ВРЕМЕ

РИО ДЕ ЖАНЕИРО ГО ОДЛОЖИ КАРНЕВАЛОТ ЗА ПРВПАТ ПО ПОВЕЌЕ ОД ЕДЕН ВЕК

„ЖОЛТИТЕ ЕЛЕЦИ“ ПРОТЕСТИРАА И ВО ВЕВЧАНИ – ФОТОГАЛЕРИЈА

ПОЧНА КАРНЕВАЛОТ ВО РИО – УЛИЧНА ЗАБАВА СО СЕДУМ МИЛИОНИ ЛУЃЕ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ПОЧНА КАРНЕВАЛОТ ВО РИО, БРИТАНКА ЈА ПРЕДВОДИ НАЈГОЛЕМАТА ЗАБАВА НА СВЕТОТ