картон

Таг
2Вести

НОВИТЕ ПАКУВАЊА ЗА ТЕЛЕВИЗОРИ НА „САМСУНГ“ МОЖАТ ДА СЕ ПРЕТВОРАТ ВО КУЌИЧКА ЗА МАЧКИ И ПОЛИЦИ

ОЛИМПИЈЦИТЕ ВО ТОКИО ПРВПАТ ЌЕ СПИЈАТ НА КАРТОНСКИ КРЕВЕТИ