касети

Таг
2Вести

КАСЕТА СО НЕОБЈАВЕНИ ПЕСНИ ОД „РЕЈДИОХЕД“ СЕ ПРОДАВА ЗА 2.000 ФУНТИ

„СОНИ“ ОДБЕЛЕЖУВА 40 ГОДИНИ „ВОКМЕН“ СО НОВА ВЕРЗИЈА НА КОЈА КАСЕТИТЕ СЕ ЗАМЕНЕТИ СО СТРИМАЊЕ