Каталонија

Таг
3Вести

КАТАЛОНСКИТЕ ВЛАСТИ СЕ ЗАКАНИЈА СО НОВИ МЕРКИ АКО МЛАДИТЕ НЕ ПРЕСТАНАТ ДА СЕ ЗАБАВУВААТ

КАКО ЛАЖНИ ВЕСТИ ЈА ПОДГРЕВАА ТЕНЗИЈАТА НА РЕФЕРЕНДУМОТ ВО КАТАЛОНИЈА