Казахстан

Таг
5Вести

ЗЛАТНИОТ ЧОВЕК НА КАЗАХСТАН ОД 5. ВЕК П.Н.Е. НА 11 ЈУЛИ ЌЕ СЕ ИЗЛОЖИ ВО СКОПЈЕ

„БРАВО, МУЗИЧАРИ ОД МАКЕДОНИЈА“ – МЕДИУМИТЕ ВО КАЗАХСТАН ЗА КОНЦЕРТИТЕ НА КАМЕРНИОТ ОРКЕСТАР НА ФИЛХАРМОНИЈАТА

САША БАРОН КОЕН ЌЕ ГИ ПЛАТИ КАЗНИТЕ НА ЧЕСИТЕ КОИ СЕ СОБЛЕКОА КАКО БОРАТ

КАЗАХСТАНСКАТА „ФИЛОКТЕТ МЕДЕЈА“ ПОБЕДИ НА ФЕСТИВАЛОТ НА АНТИЧКА ДРАМА „СТОБИ“