казна

Таг
4Вести

НЕ ЈА СЛУШНАВ ПРЕД СНИМАЊЕ ДУЕТСКАТА ПЕСНА СО КАЛИОПИ, ВО СТУДИО ЗА ДВЕ СЕКУНДИ ГО РЕШИВ ТЕКСТОТ, ВЕЛИ СЛАТКАРИСТИКА

УШТЕ ЧЕТИРИ ЖРТВИ НА КОВИД-19 ВО МАКЕДОНИЈА, ВО СВЕТОТ ИМА НАД МИЛИОН ОЗДРАВЕНИ

РОДИТЕЛИТЕ ВО БРИТАНИЈА ЌЕ ПЛАЌААТ 120 ФУНТИ КАЗНА АКО НИВНОТО ДЕТЕ ДОЦНИ НА УЧИЛИШТЕ

САША БАРОН КОЕН ЌЕ ГИ ПЛАТИ КАЗНИТЕ НА ЧЕСИТЕ КОИ СЕ СОБЛЕКОА КАКО БОРАТ