Кели Кларксон

Таг
3Вести

СНУП ДОГ И КЕЛИ КЛАРКСОН ЌЕ ЈА ВОДАТ АМЕРИКАНСКАТА ВЕРЗИЈА НА ЕВРОВИЗИЈА

ПЕЈАЧКАТА КЕЛИ КЛАРКСОН ДРАСТИЧНО ОСЛАБНАЛА СО ПОМОШ НА КНИГА

НЕ ВЕЖБАМ, ПИЈАМ ВИНО И ОСЛАБНАВ 15 КИЛА, ВЕЛИ ПЕЈАЧКАТА КЕЛИ КЛАРКСОН