келнер

Таг
2Вести

ВО АНТАЛИЈА Е ГОЛЕМ БАКШИШОТ, НО ЌЕ СЕ ПРЕСЕЛАМ ВО МАКЕДОНИЈА, СКОПЈЕ ИМА ГОЛЕМА ДУША, ВЕЛИ ТУРСКИОТ УГОСТИТЕЛ АБДУЛА ЈЕРЛЕГЕН