кенгур

Таг
6Вести

КЕНГУР КОЈ СВИРИ ВОЗДУШНА ГИТАРА Е НАЈСМЕШНАТА ФОТОГРАФИЈА НА ЖИВОТНИ ЗА 2023

НАЈСТАРОТО УМЕТНИЧКО ДЕЛО ВО АВСТРАЛИЈА Е ЦРТЕЖ НА КЕНГУР СТАР 17.300 ГОДИНИ

КРАЈНО РЕДОК БЕЛ КЕНГУР СЕ РОДИ ВО ЖИВОТИНСКИ ПАРК ВО ЊУЈОРК

КЕНГУРИТЕ МОЖЕ ДА КОМУНИЦИРААТ СО ЛУЃЕТО, ВЕЛАТ АВСТРАЛИСКИ НАУЧНИЦИ

АВСТРАЛИЈА ПРВПАТ ИЗБРА АБОРИЏИН ЗА МИНИСТЕР И НА ПРОМОЦИЈАТА ДОЈДЕ СО КОЖА ОД КЕНГУР

КЕНГУРЧЕТО СЕ ВИКА АРЧИБАЛД ЗА ДА ЛИЧИ НА КРАЛ, ВЕЛАТ ОД СКОПСКАТА ЗООЛОШКА (ФОТОГАЛЕРИЈА)