Кетрин Зета- Џонс

Таг
2Вести

СМАЧЕНО МИ Е ДА СЕ ПРАВДАМ ЗА ПАРИТЕ И УБАВИНАТА, ВЕЛИ КЕТРИН ЗЕТА-ЏОНС

ФЕЈСБУК ПОЧНУВА ДА ПРАВИ СЕРИИ И ЈА АНГАЖИРАШЕ КЕТРИН ЗЕТА-ЏОНС