кино фросина

Таг
3Вести

ПРЕМИЕРА НА ПРЕТСТАВАТА „ДРИМКЕЧЕР“ ВЕЧЕРВА ВО КИНО ФРОСИНА

ПОЧНУВА 17. ФЕСТИВАЛ НА ЕВРОПСКИ ФИЛМ СИНЕДЕЈС, ЌЕ СЕ ПРИКАЖАТ НАД 100 ФИЛМОВИ

УЧЕНИЦИ И СТУДЕНТИ ЌЕ ГОВОРАТ КАКВА Е НИВНАТА ВИЗИЈА ЗА ОПШТЕСТВОТО ВО 2030