кино „Милениум“

Таг
9Вести

ПРЕТСТАВАТА „ПРИКАЗНА ЗА ФАМИЛИЈАТА МРАЗ“ ПРЕМИЕРНО ВО КИНО МИЛЕНИУМ НА 23 И 24 ДЕКЕМВРИ

ПО ШЕСТ МЕСЕЦИ, УТРЕ СЕ ОТВОРА КИНОТО МИЛЕНИУМ

ОТКАЖАНИ ДЕНЕШНИТЕ ПРОЕКЦИИ ВО МИЛЕНИУМ, КИНОТО СЕ ПРИКЛУЧУВА НА ШТРАЈКОТ ВО КУЛТУРАТА

„РАМБО 5“ И „КРИС ШВАЈЦАРЕЦОТ“ ОД ДЕНЕСKA ВО СКОПСКИТЕ КИНА

ФЕСТИВАЛОТ НА НОВИОТ ГЕРМАНСКИ ФИЛМ ОД 2 ДО 6 МАЈ НИЗ МАКЕДОНИЈА

ПОЧНУВА 17. ФЕСТИВАЛ НА ЕВРОПСКИ ФИЛМ СИНЕДЕЈС, ЌЕ СЕ ПРИКАЖАТ НАД 100 ФИЛМОВИ

ОСКАРОВЕЦОТ „ВИКАЈ МЕ СО ТВОЕТО ИМЕ“ ЈА ОТВОРА НЕДЕЛАТА НА ИТАЛИЈАНСКИ ФИЛМ

„ЏУМАНЏИ 2“ И „ВЕЛИЧЕСТВЕНИОТ ШОУМЕН“ ВО СКОПСКИТЕ КИНА

СИНЕДЕЈС ОТВОРА СО „КВАДРАТОТ“ НА ОСTЛУНД И „МАЈКА!“ НА АРОНОФСКИ