кино на отворено

Таг
4Вести

УТРЕ НА ШКОЛКА КИНО НА ОТВОРЕНО СО ФИЛМОТ ЗА ДЕЦА „ТАЈНИОТ АГЕНТ МЈАУ“

СКОПЈЕ ФИЛМ ФЕСТИВАЛ ПОЧНУВА В СРЕДА И ЌЕ ПОМИНЕ ВО ЗНАКОТ НА ФЕДЕРИКО ФЕЛИНИ

РЕТРОКИНО ПОД ОТВОРЕНО НЕБО ВО ПАРКОТ НА КИНОТЕКАТА

ФИЛМОВИТЕ НА ВУДИ АЛЕН И ПАОЛО СОРЕНТИНО ВО ГРАДСКИ ПАРК