Кит Ричардс

Таг
7Вести

КИТ РИЧАРДС ПРОСЛАВИ 40 ГОДИНИ БРАК НА СВОЈОТ 80. РОДЕНДЕН

СЕ БОРАМ СО АРТРИТИС И УЧАМ ДА СВИРАМ ПОИНАКУ, ВЕЛИ ГИТАРИСТОТ НА „РОЛИНГ СТОУНС“, КИТ РИЧАРДС

КИТ РИЧАРДС ЈА ПОМИНУВА ГОДИНАТА ВО ГРАДИНА И СО ЏЕГЕР НА ДИСТАНЦА РАБОТИ НА НОВИОТ АЛБУМ НА „РОЛИНГ СТОУНС“

КИТ РИЧАРДС СЕ ОТКАЖАЛ ОД ПИЕЊЕТО НА 75 ГОДИНИ – БЕШЕ КРАЈНО ВРЕМЕ ДА ПРЕКИНАМ

ФИРМАТА ЗА ГИТАРИ ГИБСОН ПОД ЗАШТИТА ОД БАНКРОТ

КИТ РИЧАРДС СМЕТА ДЕКА ТЕЈЛОР СВИФТ НЕМА ДОЛГО ДА ТРАЕ ВО МУЗИЧКАТА ИНДУСТРИЈА