Клод Моне

Таг
2Вести

НОВА 3-Д ИЗЛОЖБА НА КЛОД МОНЕ ЌЕ ГИ ВНЕСЕ ПОСЕТИТЕЛИТЕ ВО НЕГОВИТЕ СЛИКИ

АНОНИМЕН КУПУВАЧ ДАДЕ РЕЧИСИ 10 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ЗА ДЕЛО НА БАНКСИ