кофи шоп

Таг
2Вести

АМСТЕРДАМ СТРАВУВА ОД ПОРАСТ НА УЛИЧНИОТ КРИМИНАЛ АКО НА СТРАНЦИТЕ ИМ СЕ ЗАБРАНИ ВЛЕЗ ВО КОФИ-ШОПОВИТЕ

ХОЛАНДИЈА ГИ ОТВОРИ КАФУЛИЊАТА И МУЗЕИТЕ, НЕ И СЕКС-КЛУБОВИТЕ