„Кој е Америка?“

Таг
4Вести

„КОЈ Е АМЕРИКА?“ ЗАВРШИ БЕЗ ДА СЕ ПРИКАЖЕ ЛАЖНОТО ИНТЕРВЈУ НА САША БАРОН КОЕН СО САРА ПЕЈЛИН

ПОЗНАТИ ЛИЧНОСТИ ВЕЌЕ 20 ГОДИНИ НАСЕДНУВААТ НА ФИНТИТЕ НА САША БАРОН КОЕН

АМЕРИКАНСКИ ПОЛИТИЧАРИ ВО ПАНИКА ПРЕД ПРЕМИЕРАТА НА НОВОТО ШОУ НА САША БАРОН КОЕН

„КОЈ Е АМЕРИКА?“ – САРА ПЕЈЛИН НАСЕДНАЛА НА ИНТЕРВЈУ СО ЛАЖНИОТ ВОЕН ИНВАЛИД САША БАРОН КОЕН