Коко Шанел

Таг
2Вести

ЈАС СУМ ДЕТЕ НА КАРЛ И КОКО ШАНЕЛ – НАСЛЕДНИЧКАТА НА ЛАГЕРФЕЛД ДОБИВА ОДЛИЧНИ КРИТИКИ