Колдплеј

Таг
4Вести

„КОЛДПЛЕЈ“ ЈА ПРОМОВИРАШЕ НОВАТА ПЕСНА ВО ВСЕЛЕНАТА

„КОЛДПЛЕЈ“ НЕМА ДА НАСТАПУВА СЀ ДОДЕКА НЕ НАЈДЕ РЕШЕНИЕ КАКО ДА НЕ СЕ ЗАГАДУВА НА КОНЦЕРТИТЕ

„КОЛДПЛЕЈ“ ЈА ОБЈАВИ ЛИСТАТА ПЕСНИ ОД НОВИОТ АЛБУМ КАКО ОГЛАС ВО ЛОКАЛЕН ВЕСНИК

„КОЛДПЛЕЈ“ ИЗДАДЕ НОВА ПЕСНА ПОД НОВО ИМЕ НА ГРУПАТА