Коле Ангеловски

Таг
3Вести

ЗАФИР НИ ГИ ГРАБАШЕ ДЕВОЈКИТЕ, СЕ РАСПЛАКА РЕЖИСЕРОТ КОЛЕ АНГЕЛОВСКИ НА КОНЦЕРТОТ ПОСВЕТЕН НА ХАЏИМАНОВ

КОЛЕ АНГЕЛОВСКИ РЕЖИРА ЧУДНА КОМЕДИЈА СО СРЕЌЕН КРАЈ ВО ДРАМСКИ ТЕАТАР

ПРЕМИЕРА НА „НЕ СЕГА, ДРАГА“ НА КОЛЕ АНГЕЛОВСКИ ВО ТЕАТАР КОМЕДИЈА