колекции

Таг
5Вести

ПО ЏИЏИ ХАДИД, ТОМИ ХИЛФИГЕР ЌЕ ДИЗАЈНИРА СО ЗЕНДАЈА

ФУСТАНИ ОД ТЕКСТИЛЕН ОТПАД НА МОДНИОТ ВИКЕНД (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ЛИДИЈА ГЕОРГИЕВА СО РОДЕНДЕНСКА КОЛЕКЦИЈА ГО ОТВОРА 18. МОДЕН ВИКЕНД ВО СКОПЈЕ

„ВЕРСАЧЕ“ ГО ИСФРЛА КРЗНОТО ОД СВОИТЕ КОЛЕКЦИИ

МОДЕЛИТЕ СО МАСКИ ОД КУЧИЊА НА ПАРИСКАТА МОДНА МАШКА НЕДЕЛА