колонија

Таг
4Вести

НА САТЕЛИТСКИ СНИМКИ ОТКРИЕНИ ЧЕТИРИ НОВИ КОЛОНИИ НА ЦАРСКИ ПИНГВИНИ, СЕ ВЕРУВА ДЕКА СЕГА СЕ ЗНААТ СИТЕ

СТРОЈНИЦИТЕ ОД СЛОЕШТИЦА ИМ НАОЃААТ ПАРТНЕРИ НА НАШИТЕ СВЕТСКИ ГОСТИ НА УМЕТНИЧКАТА КОЛОНИЈА, ВЕЛАТ ИРЕНА И СЕРГЕЈ АНДРЕЕВСКИ

ДЕЛА ОД ВЕВЧАНСКАТА ЛИКОВНА КОЛОНИЈА ВЕЧЕРВА НА ИЗЛОЖБА ВО СКОПЈЕ

МОРА ДА СТИГНЕМЕ НА МАРС ПРЕД ДА ИЗБИЕ НОВА СВЕТСКА ВОЈНА, ВЕЛИ ИЛОН МАСК