Комик кон

Таг
4Вести

„МАРВЕЛ“ ГО ПРОМОВИРАШЕ „БЛЕК ПАНТЕР 2“ И НАЈАВИ ДВА НОВИ ФИЛМА „ОДМАЗДНИЦИ“

ОБЈАВЕН ТРЕЈЛЕР ЗА „ПРСТЕНИТЕ НА МОЌТА“, НАЈСКАПАТА СЕРИЈА НА СИТЕ ВРЕМИЊА

„ОДМАЗДНИЦИТЕ“ ВО ФОКУСОТ НА ЛОНДОНСКИОТ КОМИК КОН (ФОТОГАЛЕРИЈА)