компанија

Таг
3Вести

ЧЕСТ И ПРИВИЛЕГИЈА Е ШТО НАШАТА КОМПАНИЈА Е ВБРОЕНА ВО МОНОГРАФИЈАТА ЗА ВИЗИЈАТА НА КРАЛОТ ЧАРЛС ТРЕТИ, ВЕЛИ ДИРЕКТОРКАТА АНА ЈАКИМОВСКА

КРЕАТАРОТ НА „ЛУТИ ПТИЦИ“ ГО ЗАТВОРИ СТУДИОТО ВО ЛОНДОН

ИЛОН МАСК ЌЕ ДОБИЕ ПЛАТА САМО АКО „ТЕСЛА“ ГИ ИСПОЛНИ ВЕТУВАЊАТА