композиција

Таг
2Вести

МУЗИЧКО ДЕЛО ШТО ЌЕ ТРАЕ 639 ГОДИНИ СМЕНИ НОТИ ЗА ПРВПАТ ПО СЕДУМ ГОДИНИ

ОСКАРОВЕЦОТ ЏОН ВИЛИЈАМС НАПИША ДЕЛО ЗА ДУХОТ КОЈ МУ СЕ УКАЖАЛ НА БЕРНШТАЈН