Конгрес

Таг
5Вести

НАЈМЛАДАТА КОНГРЕСМЕНКА ОКАСИО-КОРТЕС КАКО СУПЕРХЕРОИНА ВО СТРИП

ИНСПИРАЦИЈА И БОРЕЦ – ПРВАТА ДАМА НА САД ПОВЕДЕ 10-ГОДИШНО ДЕВОЈЧЕ НА ГОВОРОТ НА ДОНАЛД ТРАМП

ТРАДИЦИОНАЛНАТА ПАЛЕСТИНСКА НОСИЈА Е ХИТ НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ ОТКАКО РАШИДА ТЛАИБ ВЛЕЗЕ ВО КОНГРЕСОТ

ИЛХАН ОМАР – БЕГАЛКА ОД СОМАЛИЈА КОЈА СТИГНА ДО АМЕРИКАНСКИОТ КОНГРЕС

АМЕРИКАНСКИТЕ СЕНАТОРИ ЌЕ ОДАТ НА ОБУКА ПРОТИВ СЕКСУАЛНО ВОЗНЕМИРУВАЊЕ