концепт 2

Таг
4Вести

„РИМАЦ КОНЦЕПТ 2“ – ХРВАТИТЕ ГО ИМААТ НАЈБРЗИОТ И НАЈМОЌЕН АВТОМОБИЛ ЗА 2018

МАТЕ РИМАЦ ГО НОСИ „КОНЦЕПТ 2“ ВО САД СО ШАМПАЊСКО ВО БАГАЖНИКОТ

ХРВАТОТ РИМАЦ ЗА ТРИ НЕДЕЛИ ГО РАСПРОДАДЕ СУПЕРАВТОМОБИЛОТ ОД 1,7 МИЛИОНИ ЕВРА

ХРВАТОТ МАТЕ РИМАЦ ГО ПОКАЖА СВОЕТО НОВО ЧУДО ОД ЕЛЕКТРИЧЕН АВТОМОБИЛ