концери

Таг
2Вести

СВЕТСКАТА ЅВЕЗДА ПОЛ ВАН ДАЈК ЌЕ НАСТАПИ НА ЖУРКИТЕ ВО ОПШТИНА АЕРОДРОМ ЗА ПОЧЕТОКОТ НА УЧЕБНАТА ГОДИНА

ОД УТРЕ ЛЕТЕН ФЕСТИВАЛ ВО СКОПСКИОТ ГРАДСКИ ПАРК СО КОНЦЕРТИ И КИНО НА ОТВОРЕНО