концерти

Таг
35Вести

ПОЧНУВА 4. ЦИКЛУС БЕСПЛАТНИ КОНЦЕРТИ „СЛОБОДНА СРЕДА“ НА МУЗИЧКА МЛАДИНА

БРИТАНСКИ АРХИТЕКТИ ДИЗАЈНИРАА ШЕСТОАГОЛНА САЛА ЗА ВИРТУЕЛНАТА ТУРНЕЈА НА „АББА“

МАКЕДОНСКИ ФИЛМОВИ И ФИЛМСКА МУЗИКА ВО ТЕТОВО, БИТОЛА И СКОПЈЕ ВО ЧЕСТ НА 30 ГОДИНИ НЕЗАВИСНОСТ

ПО 20 ГОДИНИ КОНЕЧНО СЕ СПОИЈА НАШИТЕ ТЕМПЕРАМЕНТИ – ТРПЧЕСКИ ЌЕ НАСТАПИ СО СЛАВНИОТ ВИОЛИНИСТ ВЕНГЕРОВ

МКЦ СО КОНЦЕРТИ, ПОЕЗИЈА И УМЕТНОСТ ЗА 58-ГОДИШНИНАТА ОД СКОПСКИОТ ЗЕМЈОТРЕС

КОНЦЕРТИ НА „Д ЧИКС“, „ЗИМА БЛУ“, „ФОЛТИН“ НА ВЕЛЕШКОТО КУЛТУРНО ЛЕТО

КОНЦЕРТИ НА МЛАДИ МАКЕДОНСКИ МУЗИЧАРИ КАКО ВОВЕД ВО 61. ОХРИДСКО ЛЕТО

КИНОТЕКАТА ЌЕ ПРИКАЖУВА КОНЦЕРТИ ОД „КРОАЦИЈА РЕКОРДС“

КОНЦЕРТОТ „СКОПСКИ ЕВЕРГРИНИ“ ЌЕ БИДЕ ЦЕНТРАЛЕН НАСТАН НА 16. БЕЛА НОЌ В САБОТА