копродукција

Таг
2Вести

СЕ СНИМА „СТЕЛА“, ПРВИОТ МАКЕДОНСКИ ДОЛГОМЕТРАЖЕН ФИЛМ ЗА ДЕЦА

СКОПСКА ПРЕМИЕРА НА ЕВРОПСКАТА КОПРОДУКЦИЈА НА МАЏЕЛИ, „ПЛАНИНСКИТЕ ЏИНОВИ“