корејски поп

Таг
4Вести

ПЕСНА НА КОРЕЈСКИОТ БЕНД „БТС“ ГО УРНА РЕКОРДОТ НА ЈУТЈУБ СО НАД 100 МИЛИОНИ ПРЕГЛЕДИ ЗА 24 ЧАСА

КОРЕЈСКА ПОП ГРУПА СОБРА 100 МИЛИОНИ ПРЕГЛЕДИ НА ЈУТЈУБ ЗА РЕКОРДНИ ДВА И ПОЛ ДЕНА

КОРЕЈСКИ БЕНД ЗА ПРВПАТ СЕ НАЈДЕ НА ВРВОТ НА АМЕРИКАНСКАТА ТОП-ЛИСТА

ЗАТВОРАЊЕТО НА ОЛИМПИЈАДАТА БЕШЕ ЦЕЛО ВО КОРЕЈСКИ ПОП