коронавирус

Таг
408Вести

БРАЈАН АДАМС ПОЗИТИВЕН НА КОРОНАВИРУС ПО ВТОРПАТ ЗА ЕДЕН МЕСЕЦ

РАКОТ СЕ ПОВЛЕКУВА, А И БОРБАТА СО КОВИД-19 Е ЗАД МЕНЕ, ВЕЛИ ЏЕФ БРИЏИС

ПЕШТЕРСКИ СИНДРОМ – ПОВТОРНАТА СОЦИЈАЛИЗАЦИЈА ЗА МНОГУМИНА Е ТЕШКА ПО ДОЛГАТА ИЗОЛИРАНОСТ

УКИНАТ ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС, ЕДНА ОД ПОСЛЕДНИТЕ РЕСТРИКТИВНИ МЕРКИ ВО ЗЕМЈАВА

ВО МАКЕДОНИЈА САМО ЕДЕН НОВ СЛУЧАЈ НА КОРОНАВИРУС ЗА ПРВПАТ ОД МАРТ 2020

ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС ОД ВЕЧЕРВА СЕ СКРАТУВА НА САМО ЧЕТИРИ ЧАСА

ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС ОД ВЕЧЕРВА ЌЕ ТРАЕ ОД 23 ДО ПЕТ ЧАСОТ

ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС ОД ВЕЧЕРВА ПОЧНУВА ВО 21 ЧАСОТ, КАФУЛИЊАТА И РЕСТОРАНИТЕ ПОВТОРНО ОТВОРЕНИ

КОРОНАВИРУСОТ СТИГНА И ДО НАЈВИСОКИОТ ВРВ НА СВЕТОТ

ДАНСКА ВЕРУВА ДЕКА ЈА ИМА ПАНДЕМИЈАТА ПОД КОНТРОЛА И СЕ ОТВОРА СО ПОМОШ НА КОВИД ПАСОШИ