„Крај Вардарот џез“

Таг
5Вести

„КРАЈ ВАРДАРОТ ЏЕЗ“ ЗА ЧЕТИРИ ГОДИНИ СТАНА ПРЕПОЗНАТЛИВ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ, ВЕЛИ МИРКО ПОПОВ ПРЕД НОВОТО ИЗДАНИЕ

ГОСТИ ОД ПОЛСКА И ХРВАТСКА НА 4. ИЗДАНИЕ НА ЏЕЗ ФЕСТИВАЛОТ „КРАЈ ВАРДАРОТ ЏЕЗ“

ГОСТИ ОД РЕГИОНОТ И 30 ГОДИНИ „СЕТСТЕТ“ НА ТРЕТОТО ИЗДАНИЕ НА „КРАЈ ВАРДАРОТ ЏЕЗ“

ФЕСТИВАЛОТ „КРАЈ ВАРДАРОТ ЏЕЗ“ ОДИ ВО ФИЛХАРМОНИЈА