кратер

Таг
6Вести

КИНЕСКО ВСЕЛЕНСКО ЛЕТАЛО НАПРАВИ СНИМКИ ОД ЦЕЛИОТ МАРС

ТУРКМЕНИСТАН САКА ДА ЈА ИЗГАСИ „ПОРТАТА НА ПЕКОЛОТ“, КРАТЕР КОЈ ГОРИ СО ДЕЦЕНИИ

ВО АВСТРАЛИЈА ОТКРИЕН НАЈСТАРИОТ АСТЕРОИДСКИ КРАТЕР НА СВЕТОТ

РОВЕР НА НАСА ИСПРАТИ ФОТОГРАФИИ ОД СОВРШЕНОТО МЕСТО ЗА БАРАЊЕ ДОКАЗИ ЗА ЖИВОТ НА МАРС

КРАТЕРОТ КОРОЛЕВ НА МАРС СНИМЕН ВО ЦЕЛИОТ СВОЈ ВЕЧЕН ЗИМСКИ АМБИЕНТ