кратки филмови

Таг
3Вести

ВО КАН РЕВИЈА НА ФИЛМОВИ ОД МОБИЛ ФЕСТИВАЛ И НАГРАДА ВО ЧЕСТ НА ДИМИТАР НИКОЛОВ-ТАКИ

ТРИ КРАТКИ ФИЛМОВИ ПРЕМИЕРНО ВО „КОТУР КАФЕ“