краток филм

Таг
12Вести

КРАТКИОТ ФИЛМ „ДАЛИ СИ МАЖ“ НА ЃОРЧЕ СТАВРЕСКИ УТРЕ ЌЕ ИМА ПРЕМИЕРА ВО СИНЕПЛЕКС

ЗАВРШИ СНИМАЊЕТО НА КРАТКИОТ ФИЛМ „ЧУДАТА ВО СВЕТОТ НА АЛИСИТЕ“ СО АКТЕРИ ОД ИНКЛУЗИВЕН АНСАМБЛ

23 КРАТКИ ФИЛМА ЌЕ СЕ ГЛЕДААТ ПОД ОТВОРЕНО НЕБО НА ТРЕТИОТ ГАЛИЧНИК ФИЛМ ФЕСТИВАЛ

„СЕВЕРЕН ПОЛ“ И „ПРОБЛЕМОТ НА ТИНА“ ВО ОФИЦИЈАЛНАТА СЕЛЕКЦИЈА НА ФЕСТИВАЛОТ ХОЛИШОРТС ВО ХОЛИВУД

АЛЕКСАНДРА КАРДАЛЕВСКА НИЗ СКОПЈЕ ГО СНИМА КРАТКИОТ ФИЛМ „СЦЕНАРИОТО“

НА ГАЛИЧНИК ФИЛМ ФЕСТИВАЛ ЌЕ СЕ ПРИКАЖАТ 26 КРАТКИ ФИЛМОВИ НА НАДМОРСКА ВИСОЧИНА ОД 1.500 МЕТРИ

ДВА ДЕНА КРАТКИ ФИЛМОВИ НА НОВИОТ ФЕСТИВАЛ НА МКЦ

МАРИЈА АПЧЕВСКА ГО СНИМА КРАТКИОТ ФИЛМ „СЕВЕРНИОТ ПОЛ“

„НАЛЕПНИЦА“ НА ГЕОРГИ УНКОВСКИ СЕ КВАЛИФИКУВАШЕ ЗА НОМИНАЦИЈА ЗА ОСКАР ЗА КРАТОК ФИЛМ

КРАТКИОТ ФИЛМ „ВЕРА“ НА ВЕРИЦА НЕДЕСКА ЌЕ ИМА СВЕТСКА ПРЕМИЕРА НА ФЕСТИВАЛОТ ВО ИЗМИР