Креативна Европа

Таг
2Вести

МНТ ДОБИ 395.000 ЕВРА ОД ЕУ ЗА БАЛКАНСКИ ТЕАТАРСКИ ПРОЕКТ ВО РЕЖИЈА НА НИНА НИКОЛИЌ

МКЦ СО ПОВИК ДО МЛАДИ ОД 16-20 ГОДИНИ ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТЕАТАРСКИ ПРОЕКТ „ХОРОТ“