креативна работилница

Таг
4Вести

100 УЧЕНИЦИ ДИЗАЈНИРАА КРЕАТИВНА РАБОТИЛНИЦА ЗА ДЕЦА ВО ЛОНДОН – ФОТОГАЛЕРИЈА

ТЕТОВСКИ УЧЕНИЦИ ПРЕКУ ЦРТЕЖИ ИСПРАТИЈА ПОРАКИ ПРОТИВ НАСИЛНИОТ ЕКСТРЕМИЗАМ

ФЕСТИВАЛ ЗА ДЕТСКА ЛИТЕРАТУРА ВИКЕНДОВ ВО МСУ

МКЦ СО ПОВИК ДО МЛАДИ ОД 16-20 ГОДИНИ ЗА МЕЃУНАРОДЕН ТЕАТАРСКИ ПРОЕКТ „ХОРОТ“