креации

Таг
5Вести

КОЛКУ И ДА ДЕМОТИВИРААТ ОКОЛНОСТИТЕ, СЕКОГАШ ИМА ПАТ ДО УСПЕХОТ, ВЕЛИ МОДНИОТ КРЕАТОР МУАМЕД МАЛИКОВСКИ

ФУСТАНИ КОИ ОД МОДНИТЕ ПИСТИ СЕ ПРЕСЕЛИЛЕ НА ЦРВЕНИОТ КИЛИМ ЗА ОСКАРИТЕ

ЦРВЕН КИЛИМ СО ВЕСЕЛИ БОИ НА ДОДЕЛУВАЊЕТО НА САГ-НАГРАДИТЕ

СТИЛОТ НА МЕЛАНИЈА ТРАМП – ВАЖНО Е ДА ИЗГЛЕДА ДОБРО, А НЕ ШТО ЌЕ КАЖАТ ДРУГИ