Крис Браун

Таг
3Вести

КРИС БРАУН ПРИТВОРЕН ВО ПАРИЗ СО ОБВИНЕНИЕ ЗА СИЛУВАЊЕ

ПОЛИЦАЈЦИ ЧЕКАА КРИС БРАУН ДА ЗАВРШИ СО КОНЦЕРТ ЗА ДА ГО УАПСАТ

РИЈАНА ГО НАПАДНА СНЕПЧЕТ ОТКАКО БИЛА ИСКОРИСТЕНА ЗА СРАМНА РЕКЛАМА