Кристијан Бејл

Таг
4Вести

КРИСТИЈАН БЕЈЛ ЌЕ БИДЕ НЕГАТИВЕЦ ВО НОВИОТ ФИЛМ ЗА ТОР

„ПОТПРЕТСЕДАТЕЛ“ СО КРИСТИЈАН БЕЈЛ КАКО ДИК ЧЕЈНИ ИГРА ВО СИНЕПЛЕКС И МИЛЕНИУМ

КРИСТИЈАН БЕЈЛ СЕ ЗДЕБЕЛИ 20 КИЛОГРАМИ ЗА УЛОГАТА НА ДИК ЧЕЈНИ