крокодил

Таг
4Вести

СТАПАЛКИ НА ПРАИСТОРИСКИ КРОКОДИЛ СТАРИ 250 МИЛИОНИ ГОДИНИ ПРОНАЈДЕНИ ВО АЛПИТЕ

СТО БЕБИЊА НА ЕДЕН ОД НАЈЗАГРОЗЕНИТЕ РЕПТИЛИ НА СВЕТОТ ПРОНАЈДЕНИ ВО НЕПАЛ

СИНОТ НА СТИВ ИРВИН МУ ОДДАДЕ ПОЧИТ НА СВОЈОТ ТАТКО СО ИДЕНТИЧНА ФОТОГРАФИЈА КАКО ХРАНИ КРОКОДИЛ