Крсте Роџевски

Таг
13Вести

СЕ СОБРА МАКЕДОНСКОТО ТРОЈСТВО ОД СВЕТОТ, РЕЧЕ БОЈАЏИЕВ НА КОНЦЕРТОТ СО РОЏЕВСКИ И ЛУМАНОВСКИ ВО СКОПЈЕ

ВТОР КОНЦЕРТ НА БОЈАЏИЕВ, ЛУМАНОВСКИ И РОЏЕВСКИ ВО ФИЛХАРМОНИЈАТА

ЗАЕДНИЧКИ КОНЦЕРТ НА БОЈАЏИЕВ, РОЏЕВСКИ И ЛУМАНОВСКИ НА 16 ФЕВРУАРИ ВО ФИЛХАРМОНИЈАТА

ГРЧКИОТ САЈТ „АТИНОРАМА“ ГО ПРОГЛАСИ „ЦРНА ЗЕМЈА“ НА КРСТЕ РОЏЕВСКИ ЗА ТРЕТИОТ НАЈДОБАР АЛБУМ ЗА 2023

„ПРЕКРАСНО ИЗДАНИЕ“, „ЕСТЕТСКИ БЕСПРЕКОРЕН“, ВЕЛАТ РЕЦЕНЗИИТЕ ЗА АЛБУМОТ „ЦРНА ЗЕМЈА“ НА КРСТЕ РОЏЕВСКИ

КРСТЕ РОЏЕВСКИ ВЕЧЕРВА ГО ПРОМОВИРА СВОЈОТ НОВ АЛБУМ, ШЕСТИ ЗА ОСУМ ГОДИНИ

ТРЕТАТА ВЕЧЕР НА ОФФ-ФЕСТ СО ДРЕВНИТЕ ТРАНС ЗВУЦИ НА ТАРАНТА И АКУСТИЧНИОТ НАСТАП НА КРСТЕ РОЏЕВСКИ

РАСПРОДАДЕН КОНЦЕРТОТ НА КРСТЕ РОЏЕВСКИ ЗА 30. РОДЕНДЕН НА КАНАЛ 103

КРСТЕ РОЏЕВСКИ СО ПРВ КОНЦЕРТ ВО МАКЕДОНИЈА НА ОТВОРАЊЕТО НА 18. ОФФ-ФЕСТ

И ОВАА ГОДИНА СЕ НАДМИНАВМЕ СО ПРОГРАМАТА, ВЕЛИ ОЛИВЕР БЕЛОПЕТА ЗА ПРЕТСТОЈНИОТ ОФФ-ФЕСТ