Куќата на змејот

Таг
3Вести

„КУЌАТА НА ЗМЕЈОТ“ ДОБИ ВТОРА СЕЗОНА, ГИ УРИВА РЕКОРДИТЕ НА ГЛЕДАНОСТ НА ЕЈЧ-БИ-О

ЕКИПАТА НА „КУЌАТА НА ЗМЕЈОТ“ СЕ СОБРА ВО ЛОС АНЏЕЛЕС ЗА СВЕТСКАТА ПРЕМИЕРА