култура

Таг
3Вести

ГЕРМАНЦИТЕ КОИ ПОЛНАТ 18 ГОДИНИ ЌЕ ДОБИЈАТ ВАУЧЕР ОД 200 ЕВРА ЗА КУЛТУРНИ НАСТАНИ

ВЕЛЕС ЌЕ ДОБИЕ ТРИ НОВИ КУЛТУРНИ ФЕСТИВАЛИ ОВАА ГОДИНА