ласерска технологија

Таг
2Вести

НАЈМЛАДИОТ САМОСОЗДАДЕН МИЛИЈАРДЕР НА СВЕТОТ ИМ ПОМАГА НА САМОВОЗЕЧКИТЕ АВТОМОБИЛИ ДА „ГЛЕДААТ“

ЛАСЕРСКАТА ТЕХНОЛОГИЈА ЛИДАР ОТКРИ ЦЕЛ НОВ СВЕТ НА МАИТЕ ВО ГВАТЕМАЛА