УЧЕНИЦИ ОД КОЧАНИ НАЈДОБРИ ВО ЛЕГО ЛИГАТА НА МАКЕДОНИЈА, ОДАТ НА СВЕТСКОТО ПРВЕНСТВО ПО РОБОТИКА ВО МАРОКО