Љубо Стефанов

Таг
4Вести

НЕКА ТРААТ РАДОСТА И НАДЕЖТА ДЕКА СЕКОЈ МОЖЕ ДА НАПРАВИ ПОВЕЌЕ, ВЕЛИ ТИМОТ НА „МЕДЕНА ЗЕМЈА“ ПО ОСКАРИТЕ

„МЕДЕНА ЗЕМЈА“ НОМИНИРАН ЗА НАГРАДА КОЈА Е ПРЕДВЕСНИК НА ОСКАР

ГЛЕДАЈТЕ ГО „МЕДЕНА ЗЕМЈА“ ЗА ДА ГО ЦЕНИТЕ ТОА ШТО ГО ИМАТЕ, ПИШУВА „ЊУЈОРКЕР“

МАКЕДОНСКИОТ ДОКУМЕНТАРЕЦ „МЕДЕНА ЗЕМЈА“ ЌЕ ИМА СВЕТСКА ПРЕМИЕРА НА ФЕСТИВАЛОТ САНДЕНС